Infoisinfo Nederland

Jansen Tholen B.V.
Machinebouw in Tholen

www.jansentholen.nl/
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0166 60109?

Adres

Slabbecoornweg 51. P.C. 4691RZ, Tholen, Zeeland.
Toon kaart


Wat moet je weten over Jansen Tholen B.V.

Elektrotechniek in Tholen, Bedrijfsverhuizingen in Tholen, Engineering in Tholen

Jansen Tholen B.V., de turnkey oplosser voor machines, productielijnen en industriële installaties.

Jansen Tholen B.V. is ruim 25 jaar uniek in het aanbieden van diverse activiteiten. Of het nu gaat om het bouwen, modificeren of onderhouden van machines, productielijnen en industriële installaties, Jansen Tholen B.V. levert een kwaliteitsproduct en voorziet de klant van een geïntegreerde oplossing. Deze combinatie voorkomt onnodig afstemmingsverlies, waar u als klant de vruchten van plukt.

De volgende diensten worden aangeboden:

  1. Engineering
  2. Machinebouw
  3. Vespaning
  4. Revisie & modificatie
  5. Onderhoud
  6. Elektrotechniek
  7. Automatisering
  8. Fabricage
  9. Service
  10. Bedrijfs- en machineverhuizingen
  11. Turnkey projecten
  12. Inductie service


Het bedrijf is gelokaliseerd in de stad Tholen. Dit is in Zeeland, Nederland.
Lees verder...

Sociale netwerken

Producten

Jansen Tholen B.V. biedt een breed scala aan activiteiten die met een juiste combinatie kunnen voorzien in een totaaloplossing die voldoet aan uw specifieke wensen. Wij bieden de totaaloplossing aan in zeer diverse sectoren. Wij bezitten relevante kennis van zeer uiteenlopende branches als kunststof, voedings- en genotsmiddelen, metaal en de verpakkingsindustrie.

Voor een volledige beschrijving van onze producten en diensten kunt u terecht op de website: http://www.jansentholen.nl/

Diensten

Engineering & advies

Het bieden van een totaalpakket begint met een zorgvuldige doelstelling. Tijdens het gehele proces staat u als klant centraal. De mogelijkheden worden meerdere malen met u besproken. Hierdoor ontstaat de perfecte combinatie van onze specialistische, innovatieve inzicht met uw eigen kennis. Nadat uw wensen én budget duidelijk zijn, kan de vertaalslag worden gemaakt naar een uitvoerbaar plan. Onze Engineering-afdeling maakt het ontwerp inzichtelijk met behulp van een 3D-ontwerp, zodat aanpassingen in een vroeg stadium kunnen worden doorgevoerd.


Machinebouw

Pas nadat u geheel tevreden bent over het ontwerp, zet Jansen Tholen B.V. het productieproces in gang. Daarbij kijken wij verder dan alleen de opdracht door met u mee te denken en te adviseren op basis van de jongste innovaties. Dankzij onze uitstekend uitgeruste werkplaats kunnen wij het complete productieproces in huis uitvoeren, waardoor er accuraat ingespeeld kan worden op uw wensen en wij in staat zijn om direct antwoord te geven op al uw vragen. Tevens kan onze elektrotechnische afdeling desgewenst een machine voorzien van een complete elektrotechnische besturing, die vervolgens wordt afgeleverd met alle relevante documentatie en een uitgebreide gebruikershandleiding.


Verspanende bewerkingen & vlamspuiten

Verspaning, oftewel draai- en freeswerk, is een aparte discipline binnen de machinebouw en kan bij Jansen Tholen B.V. in huis worden uitgevoerd, zowel conventioneel als met CNC-gestuurde machines. Daarnaast biedt Jansen Tholen B.V. ook diverse bewerkingen op het gebied van boren en slijpen, waardoor lange levertijden van onderdelen worden vermeden en de totale doorlooptijd verkort wordt. Tevens is vlamspuiten één van onze specialiteiten. Vlamspuiten is het aanbrengen van een deklaag, ook wel coating genoemd, bestaande uit gesmolten metaal- of keramiekpoeder. Met het aanbrengen van deze deklaag worden de eigenschappen van het basismateriaal verbeterd voor wat betreft hardheid, slijtvastheid, krasvastheid, corrosievastheid en isolatie.


Elektrotechnisch installateur

Onze afdeling Elektrotechniek installeert onder andere complete elektrotechnische en elektrische installaties in bedrijfspanden en woningen volgens de NEN 1010-norm. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om elektrische installaties in explosiegevaarlijke ruimtes te installeren voor bijvoorbeeld de chemische en petrochemische industrie. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, bouwen en modificeren van besturingen voor machines en installaties. Deze besturingen worden volledig geïnstalleerd bij u als klant en worden voorzien van alle benodigde documentatie, zoals bedradingstekeningen, PLC-programma’s en gebruiksvriendelijke handleidingen. Daarnaast is onze afdeling Elektrotechniek gespecialiseerd in het keuren van gereedschap volgens de NEN 3140-norm.

Voor een volledige beschrijving van onze producten en diensten kunt u terecht op onze website: http://www.jansentholen.nl/


Lees verder...

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag tot en met vrijdag 7:30 16:30
   Zaterdag 7:30 12:00

Zondag is het bedrijf gesloten.

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

  • Contant
  • Bankoverschrijving

Beoordelingen van Jansen Tholen B.V. (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe